Erkenek Hürriyet Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına uygun olarak evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.

Misyon: Uluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçlarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Erkenek´imizin değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: başlama 08:30, bitiş 14:50
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://erkenekhurriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ERKENEK MAH. AKDAĞ CAD. NO 5A DOĞANŞEHİR / MALATYA

Öğretim Şekli :normal öğretim

Yerleşim Yeri - Karayolu üzerine kurulmuş, ulaşım sorunu yoktur. kışları 5000 olan nüfus yazları 15 ila 20000 i bulur.

Adres - ERKENEK MAH. AKDAĞ CAD. NO 5A DOĞANŞEHİR / MALATYA

Ulaşım Doğu illerimizi güneye bağlayan Malatya - Antep, Adana, Mersin yolu üzerindedir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 85 km, ilçeye 34km